Finansiering af din bil

Attraktive løsninger til finansiering af bil

At skulle købe en bil kan virke som en stor mundfuld, og vi kan hos Tage Thomsen A/S derfor tilbyde hjælp til at finde den mest attraktive finansieringsløsning, som kan skræddersyes efter netop dine ønsker. Vi tilbyder forskellige muligheder for sammensætning af billånet – med eller uden udbetaling – og altid til en konkurrencedygtig pris. Hos os er du dog sikret en professionel og erfaren vejledning og rådgivning i forhold til finansiering, så du er sikker på, at du kommer fra os med både en god bil og en god økonomisk løsning.

Køb eller leasing?

Det kan for mange virke uoverskuelig at tage stilling til valget mellem køb eller leasing. Hos Tage Thomsen A/S tilbyder vi altid at rådgive dig til den løsning, der passer netop dit behov. Vi hjælper dig gerne med en økonomisk anskueliggørelse, så beslutningen kan træffes ud fra den bedste forudsætning. Falder dit valg på enten privat- eller erhvervsleasing hjælper vi gerne med at sammensætte den bedst mulige komplette løsning, så du kan fastholde trygheden i økonomien.

Konkurrencedygtige priser og renter

Vi tilbyder finansiering af både nye og brugte biler, altid med mulighed for en lav, fast rente og udbetaling efter ønske. Vores erfaring fortæller os, at priserne på vores finansiering er yderst fordelagtige og konkurrencedygtige sammenlignet med de etablerede banker. Med gode finansieringsløsninger har vi mulighed for at lave et tilpasset finansieringstilbud til netop dine ønsker.

Vi hjælper dig gerne!

Hvis du befinder dig i nærheden af Randers og omegn, Grenå eller et andet nærliggende område og har brug for rådgivning i forhold til bilkøb eller leasing, står vores dygtige salgsrådgivere klar til at hjælpe dig. Vi er beliggende i Fausing på Djursland og tilbyder både køb og salg af biler samt reparation og servicering, hvilket desuden også kan foretages på vores serviceværksted i Randers. Kontakt os på telefon 86481066 for et uforpligtende tilbud på finansiering af din næste bil. Vi hjælper mange kunder i store dele af Østjylland med at gøre bildrømmen til virkelighed.

Fausing

Salgsafdeling og værksted

86 48 10 66

info@fausing.peugeot.dk

Randers

Serviceværksted

86 48 10 66

info@fausing.peugeot.dk