Peugeot Leasing

Tilpassede leasingløsninger til dine behov

Hos Tage Thomsen A/S tilbyder vi mulighed for forskellige leasingløsninger, så du kan komme ud at køre i din drømmebil uden at skulle have for mange penge op af lommen. En ny bil kan være en stor og usikker investering, og derfor er både privatleasing og leasing af erhvervsbiler blevet ekstremt populært i Danmark. Vi giver dig mulighed for at vælge mellem forskellige modeller, og på den måde undgår du at skulle tænke på både værditab, salg og service, når du skal have ny bil.

Privatleasing med lav udbetaling og fast ydelse

Vi tilbyder i øjeblikket privatleasing af modellerne 108, 208, 2008 SUV, 3008 SUV og 5008 SUV, men vi kan samtidig gennem eksterne samarbejdspartnere hjælpe med et tilpasset leasingtilbud. For at få information om de nøjagtige muligheder i forbindelse med privatleasing, kan vi altid kontaktes.   

Leasing af erhvervsbiler

Hos os har du desuden mulighed for at lease erhvervsbiler, og vi tilbyder altid professionel erhvervsrådgivning, når det gælder både varebiler og personbiler. I fællesskab med vores dygtige erhvervsrådgivere kan du finde den optimale løsning for både økonomi, servicering og eventuel fremtidig reparation.

Kontakt os og hør mere

Har du spørgsmål til vores forskellige leasingløsninger, kan du kontakte vores salgsafdeling i Fausing på telefon 86481066. Vores kompetente medarbejdere sidder klar til at hjælpe dig med en tilpasset leasingløsning af både erhvervsbil såvel som privatbil. Har du brug for servicering eller reparation af din leasede personbil eller varevogn, kan du altid kontakte os. Vi hjælper kunder fra hele Danmark, men vores beliggenhed midt på Djursland gør, at vi især hjælper mange kunder fra området omkring Grenå og Allingåbro på Djursland samt Randers omegn.

Aktuelle privatleasing tilbud

Kunne være interesseret i at privatlease en bil hos Peugeot Fausing, så kan du via dette link, se hvilke biler der på nuværende tidspunkt er mulig at lease

Kontakt vores salgsafdeling

Salgsafdeling og værksted

Østervangsvej 1, 8961 Allingåbro

86 48 10 66 info@fausing.peugeot.dk

Fausing

Salgsafdeling og værksted

86 48 10 66

info@fausing.peugeot.dk

Randers

Serviceværksted

86 48 10 66

info@fausing.peugeot.dk