Varebiler

Varebiler, kassebiler og varevogne til alle behov

Hvad end du leder efter en gulplade bil, en håndværkerbil eller en varevogn til brug i forbindelse med fritidsaktiviteter eller professionelt, kan vi hos Tage Thomsen hjælpe med både helt nye og nyere modeller inden for denne kategori. Som Danmarks ældste Peugeot forretning med mange års erfaring inden for salg af både personbiler og varebiler kan du være sikker på at få en professionel behandling af vores dygtige og kompetente medarbejdere, der har stor viden om de forskellige biler, som vi tilbyder.

 

Professionel rådgivning fra en troværdig partner

At købe en ny bil er ikke altid ligetil, men med den rette rådgivning kommer du langt. Hos os, kan du være sikker på, at nærvær, fleksibilitet og troværdighed danner grundlaget for godt samarbejde og et tilfredsstillende slutresultat. Vi har stort lokalkendskab, og med en VAN eller kassevogn fra os, er du garanteret et højt serviceniveau både før, under og efter dit køb. Specielt når det kommer til varevogne kan der være spørgsmål til f.eks. indretning, opbygninger og øvrige design muligheder, og her kan vi med garanti hjælpe og guide dig, så du går herfra med en varebil, der opfylder alle dine behov.

 

Leasing og finansiering af varebil

Finansiering er ofte den del af bilkøbsprocessen, som skaber den største tvivl hos den enkelte kunde, og med mange års erfaring fra branchen, er vi hos Tage Thomsen klar over dette. Det betyder, at vi gennem årene har udviklet et stort kendskab til forskellige finansieringsmuligheder, og i dag rådgiver vi om både leasing og andre former for finansiering. Uanset om din nye kassebil er til forretning eller privatbrug, finder vi i samarbejde den finansieringsløsning, som passer bedst til dig.

 

Kontakt os her

Vil du høre mere om vores udvalg af kassebiler og varevogne? Så kontakt os i dag på telefon 86481066 eller udfyld kontaktformularen her på vores hjemmeside. Vi holder til i Fausing tæt ved Randers og hjælper ofte kunder fra lokalområdet omkring Hadsund og Hobro med køb af nye biler

Fausing

Salgsafdeling og værksted

86 48 10 66

info@fausing.peugeot.dk

Randers

Serviceværksted

86 48 10 66

info@fausing.peugeot.dk