Nytårskur

Nytårskur d. 4-5 & 11-12 januar

Velkommen i det nye årti

Først og fremmest vil vi hos Peugeot Fausing gerne byde vores kunder velkommen i 2020. Vi takker for et godt forgange år, som endnu en gang har budt på en masse arbejde til alle afdelinger i huset.
Vi har set mange nye tendenser komme frem i 2019, og det er noget som vi hos Peugeot Fausing, ser frem til at beskæftige os meget mere med i 2020.

 

2020 bliver et spændende år!

Hos Peugeot går vi et år i møde, som kommer til at byde på mange spændende ting. Én af tingene som vi allerede kan løfte sløret for, er den nye Peugeot 208 som vi allerede på nuværende tidspunkt har stående i Fausing. Til at starte på bliver den nye Peugeot 208 introduceret i benzin og diesel, og senere på året vil der komme en Peugeot e-208, som er en el variant.

Kunne den nye Peugeot 208 være noget for dig, så ta' et kig forbi Peugeot Fausing hvor vi har en række forskellige motor varianter stående, som er klar til en prøvetur. Kontakt salgsafdelingen allerede nu, og book en prøvetur i denne formidable bil!

 

NYTÅRSKUR d. 4-5 & 11-12 januar kl. 10-17

Vi starter det nye årti ud med at holde vores populære og traditionsrige nytårskur åbent hus, hvor der som sædvanlig vil være forskellige kampagnemodeller til skarpe priser!
Derudover holder vi også Danmarkspremiere på den nye Peugeot 208 og vi glæder os helt vildt!

Vi håber på at se dig, når vi slår dørene op til dette års nytårskur - mon ikke vi også har lidt til den søde tand.