Peugeot 2008

Samme navn - ny bil

Den nye Peugeot 2008 har været en bil vi har set rigtig meget frem til, på samme vis som med 208'eren.
Begge biler har været nogle af de mest solgte i Danmark, og derfor også nogle som er en rigtig vigtig del af vores produktportefølje.
Læs mere om 208'eren her

Der har naturligvis været mange spørgsmål i forbindelse med lanceringen af den nye Peugeot 2008.
Hos Peugeot Fausing er dommen dog klar, det er en kompromisløs bil på så mange måder. Navnet er det samme som forgængeren, men bilen er langt fra den samme.

Den nye Peugeot 2008 byder på rigtig mange nye og forbedret ting, ikke kun med hensyn til køreegenskaberne, men så sandelig også på det teknologiske plan, ser vi ændringer fra Peugeot's side.

Større bil

Den nye Peugeot 2008 er blevet mærkbar større, hvor det specielt mærkes på for- og bagsæderne. Hvis man tager et kig på målene, så er den blevet 14 cm længere, 3 cm bredere og blevet 1 cm lavere.
Selvom bilen på papirerne er blevet lavere, så føles det helt modsat. Bilen er blevet betydelig nemmere at komme ind og ud af.
Den nye Peugeot 2008 har med sin forstørrelse i de udvendige dimensioner, bidraget til meget mere kabineplads og samtidig gjort at bagagerummet er vokset fra 410 liter til 434 liter.

 


Dimensioner ny VS gammel model

Forbedret køreegenskaber 

Som følge af at den nye Peugeot 2008 er blevet større end den forgangne 2008, er køreegenskaberne også blevet bedre. Den øget akselafstand, bredere samt længere karosse bidrager til en køreoplevelse i særpræget klasse. Bilen ligger stabilt på vejen, og herved øger det også helheds bedømmelsen af den nye Peugeot 2008.

 

En bil som skal opleves

Det er som altid nemt for os, at komme med udtalelser om vores holdning til bilerne og derfor vil vi opfordre jer til at komme forbi Peugeot Fausing og prøve en af vores nye Peugeot 2008'ere.
Det er en bil som fortjener opmærksomhed, for den er så sandelig blevet forbedret på mange forskellige parametre.

Ring på tlf. 86481066 eller book online Her