AGR certificeret forsæder

Flere og flere danskere har rygsmerter/problemer

 

Peugeot har standard AGR certificeret forsæder, som bliver anbefalet af fysioterapeuter.

 

Det er helt velkendt for rigtig mange danskere, som hver dag lider af ryg problemer eller smerter, som kan skyldes tidligere, skader eller at man blot har særlig behov for at kunne tilpasse sine bilsæder som man vil.

Det forholder sig således, at 20% af alle rygsmerter er ansvarlige for, at der kommer et øget antal af sygedage på en arbejdsplads, som i værste tilfælde kan forsage, at man går tidligere på førtidspension.
Omregnet til kroner koster det samfundet 1,8 milliarder årligt for behandling af rygsmerter.
Peugeot vil derfor gerne hjælpe disse mange danskere på rette vej. I henholdsvis Peugeot 3008, 5008 og 508 er der mulighed for AGR certificeret forsæder, som bidrager til en bedre køreoplevelse, og kan være med til at tilpasse sig efter den enkelte chauffør. Sæderne kan ikke få rygsmerterne til at forsvinde, men de vil være med til, at kunne forhindre en forringelse af smerterne. AGR certificeret forsæder blev først set på Peugeot 3008 og 5008. Efterfølgende er det så blevet standard i en Peugeot 508.

Og det er vigtigt at sidde godt i et sæde, så det ikke forringer eventuelle rygsmerter. Det understreger Steen Davidsen.

“I en bil sidder du enten på sædet eller i sædet. Og sidder du i sædet, så er det lidt ligesom en blød sofa: Det kan umiddelbart være meget behageligt, men det er faktisk ikke sundt for din ryg. Når du til gengæld sidder på sædet, så kan du sidde meget længere uden gener,” siger Steen Davidsen

 

Bilerne som bliver udbudt fra Peugeots side af, kan bestilles med de yderst komfortable AGR certificeret forsæder. På Peugeot 3008 og 5008 er de ikke standard for nogle af udstyrsniveauerne, hvilket vil sige at man skal tilvælge dem som en ekstra option. Modsat er AGR certificeret forsæder standard fra GT-line udstyrsniveauet i en Peugeot 508, hvilket også skyldes at bilen hører under firmabilsklasse, så kunder til denne bil, kører ofte rigtig langt.

Hos Peugeot Fausing vil vi gøre vores bedste, for at vejlede og hjælpe vores kunder på den bedst tænkelige måde.

 

Tagethomsen.dk er en hjemmeside som rummer lidt forskellige muligheder, herunder både nye og brugt biler. Dette giver mulighed for kunden, for at finde frem til den bil, som opfylder deres behov.

 

Kontakt: info@fausing.peugeot.dk / Tagethomsen.dk

Fausing

Salgsafdeling og værksted

86 48 10 66

info@fausing.peugeot.dk

Randers

Serviceværksted

86 48 10 66

info@fausing.peugeot.dk