Erhvervsbiler

Med stort autoværksted i Randers samt hovedsæde i Fausing ved Allingåbro tilbyder Tage Thomsen A/S servicering, reparation og forhandling af alle Peugeot modeller. Tage Thomsen A/S er autoriseret Peugeot forhandler og værksted, og du er derfor sikret en kvalitetsfyldt behandling her.

I Erhvervsafdelingen hos Tage Thomsen A/S er der altid et bredt udvalg af nye/nyere varebiler og vans. Vi kan levere med den opbygning og indretning, som passer til netop din virksomhed. Vi samarbejder med nogen af landet dygtigste opbyggere og bilindretningsvirksomheder.

Medarbejderne i virksomheden er veluddannede og arbejder efter Peugeot fabrikkens egne udviklede teknologier. Med stor ekspertise løses derfor alle former for opgaver vedrørende alle Peugeot modeller, og du kan være sikker på et flot resultat, da alle processer er tilpassede og kvalitetstestede.

Vi rådgiver dig om leasing, finansiering, TCO (total cost of ownership) samt valg af bil. Således du føler dig sikker igennem hele processen, lige fra bestilling til levering.

Vi kommer gerne ud og viser vores biler frem, også på byggepladsen.