Dækcenter og dækhotel

Få opbevaret dine dæk på vores dækhotel

Hos Tage Thomsen A/S har vi et væld af ekstra services, som du med fordel kan gøre brug af. På vores dækhotel i Fausing og Randers på Djursland kan du få dine sommerdæk eller vinterdæk opbevaret, når de ikke er på bilen. Vores dækhotel har stor kapacitet, og du er sikret, at dækkene er i gode hænder hos os.

Opnå store fordele

At få opbevaret sine dæk på et dækhotel giver mange fordele. Vælger du at få dine dæk opbevaret på vores dækhotel, kan du med stor sandsynlighed spare plads. Et sæt af 4 dæk fylder meget i de fleste skurer eller garager, og ved at lade os hjælpe med opbevaringen, kan du bruge pladsen til noget andet. På dækhotellet sikrer vi samtidig altid, at både temperatur og placering af dækkene spiller overens med den enkelte type af dæk. På den måde vil du i høj grad opnå en længere og bedre holdbarhed ved at lade os opbevare dine dæk.

Vi hjælper gerne med at skifte

Vi står selvfølgelig altid klar til at hjælpe dig med skift af sommerdæk eller skift af vinterdæk, når du kommer dertil. Skiftet af dæk udføres af professionelle og erfarne mekanikere, så du er sikret kvalitetsfyldt behandling. Ved at benytte vores dækhotel, undgår du en del af besværet, for du kan hurtigt og nemt svinge forbi en af vores afdelinger og få skiftet dækkene.

Lad os høre fra dig!

Overvejer du at få dine dæk opbevaret på vores dækhotel, eller har du spørgsmål angående dækskifte og dæktyper, kan du kontakte vores afdelinger i Fausing eller Randers på telefon 86 48 10 66. Vi hjælper mange kunder fra det omkringliggende område i bl.a. Grenå og Allingåbro samt Randers ikke mindst.