Om Tage Thomsen A/S

Hvordan startede Tage Thomsen A/S?

I 1961 startede Tage Thomsen A/S som enkeltmandsfirma med benzinsalg og lidt brugte biler og med Tage Thomsen som indehaver og et enkelt par medarbejdere.

Tage Thomsen var inden da uddannet mejerist og arbejdede stadig med det, samtidig med han blev uddannet som motorcykelkørelærer.

Det var starten på det hele, da nogle af eleverne også gerne ville købe en brugt motorcykel, hvilket Tage Thomsen gerne var behjælpelig med.

 

Opstart af værksted

I 1965 blev der udvidet med ny udstillingshal og reservedelslager, og i 1971 blev der bygget nyt værksted, da der på det tidspunkt efterhånden var blevet alt for lidt plads på det eksisterende værksted med kun to arbejdspladser. Værkstedet var i forlængelse af privatboligen, som i øvrigt blev bygget i 1962.

 

Peugeot som Taxa

Op igennem 1960’erne var Peugeot 404 klart den bærende del af salget og senere også både Peugeot 504 og 505, hvor mange af os nok har været med på en køretur som passager i en taxa.

 

Den legendariske Peugeot 205

Efter nogle lidt magre og svære år i bilbranchen som helhed omkring 1980-1982 og Peugeot i særdeleshed kom den længe ventede og senere legendariske Peugeot 205 så i 1983, hvilket blev vendepunktet for de, på dette tidspunkt, efterhånden pressede Peugeot forhandlere. Senere kom så Peugeot 309 i 1986 og Peugeot 405 i 1987.

Så nu var der pludselig tre gode og populære modeller i de tre mest solgte bilsegmenter, hvilket de næste mange år gav opblomstring i både Fausing og det ganske land.

 

Generationsskifte

I 1987 kom Charlie Thomsen hjem efter at have været ni år i hhv. Aarhus og Aalborg, de seneste tre år som sælger hos VW/Audi Aalborg.

 

Da Tage Thomsen gerne ville til at forberede sit ”seniorliv” blev firmaet pr. 1. juli 1988 omdannet til A/S og Charlie ansat som direktør. I september 1990 startede det kommende generationsskifte, hvor Charlie har været eneejer siden 1994.

 

Vækst  

Vi har efterfølgende udvidet firmaet i 1997 og igen i 2000, hvor vi erhvervede os mere jord for at kunne få en større udstillingsplads ud mod hovedvejen, samtidig med at vi igen fik udvidet vores værksted.

 

I 2001 var vi heldige at finde et værksted i Randers, hvor vi siden har haft autoriseret Peugeotværksted ligesom i Fausing. Ligesom det også sidenhen er blevet udvidet med skadescenter.

 

I 2018 blev der udvidet igen, denne gang med ny Blue Box udstilling for bl.a. at kunne følge med tidens trend. Samtidig måtte privatboligen lade livet for at kunne give mere udenoms plads samt ny vaske/klargøringshal.

 

Nye tider                                                          

Men i 2023 blev kravene desværre skærpet så meget, at vi ikke længere kunne se os i stand til at opfylde dem, så vi valgte derfor at takke nej til at sælge nye biler.

 

 

Vi ser frem til en ny spændende fremtid

Fra 1. januar 2024 har vi derfor udelukkende koncentreret os om nyere brugte biler, hovedsageligt Peugeot, hvor vi fortsat vil bestræbe os på at have områdets største udvalg i såvel person- som varevogne. Vi har vores værksteder i både Fausing og Randers, hvor vi begge steder har både autoriseret Peugeotværksted og skadescenter.

 

Derfor kan vi og alle vores kunder samt hele Randersområdet og Djursland stadig nyde godt af vores næsten 60 års erfaring med Peugeotservice og efterhånden adskillelige hundrede års anciennitet sammenlagt blandt vores dygtige medarbejdere.

 

 

Fausing

Salgsafdeling og værksted

86 48 10 66

info@tagethomsen.dk

Randers

Serviceværksted

86 48 10 66

info@tagethomsen.dk