Erhvervsleasing

Langtidsleje af bil hos Tage Thomsen

Hos Tage Thomsen har vi to afdelinger. Den ene er beliggende i Randers og den anden i Allingåbro. Her tilbyder vi biludlejning, hvis du skal bruge en bil over en længere periode. Vi tilbyder naturligvis vores værkstedskunder at leje bil i forbindelse med f.eks. reparation eller service, men vores biludlejning er primært landtidsleje. Det vil sige, at vi tilbyder kunder at leje en bil hos os, hvis lejeperioden mindst er 1 måned eller længere. Skal du pendle over en periode, kan du leje en privatbil hos os. Ellers benytter vores kunder f.eks. firmaer eller håndværkere sig af vores biludlejning, fordi de har behov for at leje en varebil for en periode.

Professionel biludlejning

Hvis du skal bruge en bil i en længere periode, kan du trygt leje bilen hos os. Vores standardpris er 3495 kr. pr. måned, hvor alt er inklusiv. På den måde skal du ikke bekymre dig om forsikring, fordi det er inkluderet i prisen. Vores konkurrencedygtige priser går hånd i hånd med vores service, der altid er kompetent og professionel.

Vil du vide mere om vores biludlejning?

Så kontakt Charlie Thomsen på tlf. 86 48 10 66. Charlie står for biludlejning og kommer gerne med et tilbud til dig, hvis du har en speciel efterspørgsel. Du kan også kontakte ham via mail på ct@tagethomsen.dk. Har du spørgsmål, der ikke drejer sig om biludlejning, henstiller vi til, at du bruger vores hovednummer eller -mail. Ring på tlf. 86 48 10 66, hvor du kan vælge mellem Randers eller Allingåbro. Ellers er du velkommen til at skrive en mail til info@tagethomsen.dk.

Fausing

Salgsafdeling og værksted

86 48 10 66

info@tagethomsen.dk

Randers

Serviceværksted

86 48 10 66

info@tagethomsen.dk