Peugeot Service - Din Peugeot, vores passion

Lad os forlænge levetiden på din bil

Med alle biler følger et anbefalet serviceinterval, og ønsker du at holde din bils indre og ydre på et højt niveau, må du altid sørge for at overholde dette. Hos Tage Thomsen A/S udfører vi serviceeftersyn på alle Peugeot modeller, og selvom det er forskelligt, hvor ofte din bil skal serviceres, tilbyder vi forskellige pakkeløsninger, så du altid er sikret en autoriseret behandling. Alt efter bilens alder, findes der forskellige typer af eftersyn. Vi tilbyder bl.a. garanterede priser på service af ældre biler - bl.a. service 5+ og service 10+, som du kan læse mere om på Peugeot.dk.

Et serviceeftersyn kan være nødvendigt

Et serviceeftersyn kan for nogle virke som en stor udgift, men eftersynet er nødvendigt, hvis du ønsker at sikkerheden og vedligeholdelsen af din bil skal være i top. Når du overholder serviceintervallet for din bil, forlænges bilens levetid, og med et professionelt og autoriseret Peugeot eftersyn hos os er du derfor sikret, at være godt kørende i de næste mange år frem. Man kan derfor sige, at serviceeftersynet ikke nødvendigvis skal ses som en udgift, men nærmere som en investering i din bil og dennes fremtid. 

Vi er specialister!

Med en specialiseret uddannelse på baggrund af Peugeot fabrikkens egne teknologier, er vores medarbejdere eksperter i et tilpasset serviceeftersyn, som sikrer din bil holdbarhed. Vores serviceaftaler tilpasses den enkelte model, og til en fast, lav pris tilbydes du et korrekt serviceeftersyn, som udføres med stor ekspertise og respekt for de enkelte processer.

Book tid til servicering online eller på telefon

Du kan booke tid til service på din Peugeot online på vores hjemmeside, eller du kan kontakte vores medarbejdere i Randers eller Fausing på telefon 86481066. Vi hjælper ikke blot kunder i området omkring Fausing og Allingåbro, men i hele området omkring Randers og Djursland – herunder Grenå. Har du brug for et servicetjek af din Peugeot, er vores dygtige personale altid klar til at hjælpe.

Fausing

Salgsafdeling og værksted

86 48 10 66

info@tagethomsen.dk

Randers

Serviceværksted

86 48 10 66

info@tagethomsen.dk