Værksted

Autoriseret værksted med stor ekspertise

Fra vores værksted i Fausing servicerer og reparerer vi alle Peugeot modeller. Vi er hos Tage Thomsen A/S autoriseret Peugeot værksted, og vi bruger derfor specialiserede teknologier på vores autoværksted, så din bil er sikret den rette behandling. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten, og vi tilbyder altid lånebil i forbindelse med værkstedsbesøg.

Vores medarbejdere er specialister

Hos Tage Thomsen A/S arbejder vi med flere bilmærker – dog særligt Peugeot - og derfor tør vi godt kalde os eksperter på dette område. Vi kan hjælpe med alle modeller – unge som gamle -, og vores dygtige mekanikere er alle uddannede således, at de er specialister i netop din Peugeot. Den uddannelse, som vores mekanikere løbende modtager, er bygget på teknologi og information fra Peugeots egen fabrik, hvorfor vi altid er 100% opdateret på de nyeste oplysninger og modeller. Selvom vi er specialister i Peugeot, laver vi også andre mærker og modeller på vores bilværksted, og vi kan derfor helt sikkert også hjælpe dig.

Vi klarer både reparation og servicering

Vi har i dag de nyeste diagnose- og fejlsøgningsværktøjer fra Peugeot fabrikken, og med disse er vi i stand til at opdatere den enkelte bilmodels software samt identificere, hvilke eventuelle fejl på bilen, som har brug for reparation. I sammenhæng med vores medarbejderes høje faglige niveau, kan vi altså på bedste vilkår forlænge din bils levetid. Vi kvalitetstester konstant vores processer og teknologier, og du er derfor sikret en kvalitetsfuld løsning, uanset om du har brug for servicering eller reparation.

Lad os hjælpe dig!

På vores telefon 86481066 kan du kontakte værkstedet I Fausing eller Randers direkte. Du kan også bestille tid til service online via servicebookeren. Du er desuden velkommen til at udfylde en kontaktformular med din forespørgsel på vores hjemmeside. Vi hjælper mange kunder fra området omkring Randers og omegn såvel som Grenå, Allingåbro og Djursland i det hele taget.

 

Kvalitet og ekspertise i højsædet

En bil kræver forskellige former for service og vedligeholdelse, hvis den skal holde mange år, og det er vores fornemmeste opgave at sikre dette. Vi lægger hos Tage Thomsen A/S stor vægt på, at alle vores opgaver udføres med store ekspertise, og på trods af vores konkurrencedygtige priser, går vi ikke på kompromis med kvaliteten. Vi tilbyder et væld af ekstra services, som alle danner baggrunden for den virksomhed, som vi i dag er blevet.

Vi tilbyder bl.a. følgende:

Du kan læse mere om de enkelte services i menuen. Vi glæder os til at hjælpe dig!