Hos Peugeot Fausing er der gratis låne bil

Altid gratis lånebil

Som en attraktiv ekstra service kan vi hos Tage Thomsen A/S tilbyde dig en gratis lånebil, hvis uheldet er ude, og din bil skal behandles på vores værksted eller skadecenter. Vi ved, at bilen for mange er et uundværligt transportmiddel, og vi har derfor fuld forståelse for, at alle ønsker deres bil repareret eller serviceret hurtigst muligt. Vi imødekommer manglen på din bil med vores lånebilsordning, og samtidig arbejder vores dygtige medarbejdere altid på højtryk for, at din bil bliver så god som ny så hurtigt som muligt.

Få hverdagen til at hænge sammen

Det kan tage tid at udbedre en trafikskade på en bil. Det kan afhænge af både bilmodellen samt af skadens størrelse i særdeleshed. Med vores gratis lånebil har du mulighed for at få hverdagen til at hænge sammen, til trods for at du må undvære din egen bil. Vi reparerer din bil på vores skadecenter i Fausing og herfra kan du via den gratis lånebil også afhente din bil, når den er færdig. Du kan kontakte vores værkfører, Poul Høgh, på telefon 87113916 hvis du ønsker at aflevere din bil hos vores serviceværksted Randers til udbedring af trafikskade.

Ønsker du god service og høj ekspertise?

Alle vores opgaver løses af medarbejdere, som er uddannede i netop din bil, og med vores høje service niveau er vi ikke bange for at sige, at vi vil gøre alt for, at du får en god oplevelse hos os – også selvom du har haft en skade på din bil. Med vores beliggenhed i Fausing på Djursland tæt ved Allingåbro og vores mangeårige erfaring har vi et stort antal faste og nye kunder, og vores gratis lånebil er blot én af flere services, som tilbydes. Har du også brug for vores hjælp, kan du kontakte vores afdelinger i Fausing eller Randers på telefon 86481066.

Fausing

Salgsafdeling og værksted

86 48 10 66

info@tagethomsen.dk

Randers

Serviceværksted

86 48 10 66

info@tagethomsen.dk