Vil du sælge din bil?

Vil du sælge din brugte bil?

Hos Tage Thomsen sælger vi ikke kun biler. Vi køber også - og vi er altid på udkig efter nye. Så står du med en brugt bil, du skal have afsat, køber vi den gerne. Vi køber både i forbindelse med køb af ny bil, men vi tager også gerne imod din brugte bil, selvom du ikke køber en ny bil hos os.

Det køber vi

Vi tager som udgangspunkt kun nyere brugte Peugeot biler ind, men har du en anden bil, du ønsker at sælge, er du til enhver tid velkommen til at kontakte os, og så kan vi se nærmere på det sammen. Har bilen nogle fejl og defekter, er det ligeledes noget, vi sammen kan kigge på.

Kom med bilen, så sørger vi for resten

Sælger du din bil til os, får du et nemt, simpelt og ukompliceret salg. Det eneste, du skal gøre, er at aflevere bilen og nøglerne til os, og så står vi for alt fra omregistrering til indfrielse af restgæld. Vi søger altid at lave en god handel, som både du og vi får glæde af.

Kontakt os

Har du en bil, du ønsker at sælge, enten i forbindelse med køb af ny bil, eller uafhængigt af ny bil, og har du spørgsmål hertil, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon: 86 48 10 66 eller mail: salg@fausing.peugeot.dk. Vi står altid klar til at tage en uforpligtende snak og besvare dine spørgsmål. Vi holder til i Fausing, men vi tager imod biler fra hele landet.

 

Nyhed - Peugeot 3008

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Pellentesque vehicula ultrices auctor. In vel convallis magna. Vestibulum massa nulla, fringilla pellentesque pellentesque a, mollis ac arcu. Mauris vel porttitor est. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae; Fusce porttitor leo non luctus varius. Fusce dignissim, est nec dignissim consequat, ex elit congue mi, rutrum euismod dolor nibh vitae erat.