Hjemmefremvisning af varebil

Lad din nye bil komme til dig

Står du og skal have en ny firmabil, men er tiden knap, så lad os komme til dig og fremvise bilen. Vi fremviser erhvervsbiler på hele Djursland, i Randers og også i området omkring Hadsten og Bjerringbro. Ved fremvisningen tager vi os god tid til, at du kan se bilen an og sikre dig, at du vælger den rette bil, der passer til dine behov.

Træf beslutningen i vante rammer

Det kan være en stor beslutning at skulle købe en ny bil, og vi har, hos Tage Thomsen, fuld forståelse for, at det kan være tidskrævende at skulle fragte sig til en bilforhandler og fange dem i deres åbningstid, når man selv har et firma, der skal passes. Derfor tilbyder vi at køre ud til dig og fremvise din bil hjemme hos dig, så du sparer både tid og besvær. Vi fremviser alle slags erhvervsbiler, og vi vejleder dig til at vælge den rette firmabil.

Kontakt os og lav en aftale

Er du interesseret i at få en hjemmefremvisning af en erhvervsbil, kan du ringe til os på telefon: 86 48 10 66 eller skrive en mail på: info@tagethomsen.dk. Vi står altid klar til at hjælpe og vejlede dig i valget af ny bil. Har du spørgsmål eller specielle ønsker, står vi ligeledes klar til at hjælpe dig med det.

Fausing

Salgsafdeling og værksted

86 48 10 66

info@tagethomsen.dk

Randers

Serviceværksted

86 48 10 66

info@tagethomsen.dk