Skadecenter

Hvad gør du, når skaden er sket?

Hvis du oplever, at der opstår en skade på din bil f.eks. pga. et uheld eller en påkørsel, kan vi hos Tage Thomsen A/S tilbyde dig et servicepræget skadecenter, hvor vi hjælper og guider dig gennem hele processen – fra skadeanmeldelse til udlevering af lånebil. Vi hjælper kunder fra hele Djursland samt Randers og omegn, og som autoriseret Peugeot forhandler og værksted er du hos os sikret, at din bil behandles og repareres med originale dele og efter de rette forskrifter.

Vi er med dig hele vejen

Har du fået skadet din bil, tilbyder vi på vores skadecenter reparation af alle bilmærker. Vi samarbejder med alle forsikringsselskaber og tilbyder altid en gratis lånebil ved skade, så du ikke skal undvære en bil i perioden. Vi hjælper selvfølgelig med kontakten til taksator og eventuelt med at udfylde skadesanmeldelsen. Vores pladesmede er alle veluddannede med mange års erfaring inden for reparation af forskellige skader, og vi kan derfor håndtere alle former for skader.

Kontakt os for hjælp

Er skaden sket, skal du have rettet en ”bilkabule”, eller står du med et helt tredje spørgsmål angående vores skadecenter eller virksomhed generelt, må du ikke tøve med at kontakte os! Vi hjælper mange kunder i hele Østjylland - især på Djursland omkring Grenå og Allingåbro samt Randers og omegn - , og du kan få fat i vores værksted i Randers eller Fausing direkte på telefon 86 48 10 66

Fausing

Salgsafdeling og værksted

86 48 10 66

info@tagethomsen.dk

Randers

Serviceværksted

86 48 10 66

info@tagethomsen.dk