Forsikring

Unik forsikring af Peugeot

Har du brug for hjælp i forhold til forsikring, tilbyder vi hos Tage Thomsen A/S en attraktiv forsikringsløsning i samarbejde med Peugeot Danmark og Gjensidige Forsikring, som hjælper dig, hvis uheldet er ude. Vi tegner forskellige forsikringer til både personbiler og varebiler, og vi tilpasser altid din bilforsikring, så den så vidt som muligt imødekommer dine ønsker. Peugeot Forsikring adskiller sig særlidt ved ikke at have nogen kilometerbegrænsning samt ved at tilbyde fast pris til alle kunder uafhængig af postnummer og anciennitet.

Peugeot Forsikring som løsning

Der kan opnås store fordele ved at vælge Peugeot Forsikring som en del af den samlede pakke ved køb af ny Peugeot personbil såvel som varebil. Forsikringen indeholder en række services, som du helt sikkert vil prissætte, hvis du kommer i den uheldige situation, hvor din bil bliver skadet. Følgende services er inkluderet i forsikringen, uanset de ønskede tilvalg:

  • Prisen er fast – også efter skade
  • Ingen krav om skadesfri kørsel
  • Ingen kilometerbegrænsning
  • Prisen er uafhængig af postnummer
  • Gratis reparation af stenslag
  • Reparationer på et autoriseret værksted
  • Mulighed for månedlig betaling

Du kan læse meget mere om Peugeot Forsikring og finde opdaterede priser på Peugeots hjemmeside.

Vi hjælper, hvis din bil er i nød

Vi samarbejder med alle danske forsikringsselskaber, og du skal derfor ikke tøve med at kontakte os, hvis din bil har brug for en kærlig hånd. På vores skadecenter står vores fagligt dygtige pladesmede altid klar til at hjælpe dig – uanset hvilken forsikringsløsning og bil, du har valgt.

Kontakt os for mere info

Ønsker du at vide mere om vores forsikringsløsninger, er du velkommen til at ringe til salgsafdelingen i Fausing ved Allingåbro på telefon 86481066. Drejer din henvendelse sig om en forsikringssag kan du kigge forbi vores skadecenter i Fausing eller kontakte Eftermarkedschef, Poul Høgh direkte på telefon 87113916. Ønsker du at komme i kontakt med vores værksted i Randers, kan du ringe på 86481066.